Voor persoonsbeveiliging heeft VieDome een oplossing geïntegreerd voor binnen- en buitenshuis. Bij een alarm van een medewerker ontvangen de vooraf ingestelde andere medewerkers een melding en zien zij van het wie het alarm afkomt en waar deze persoon zich bevindt. Buitenshuis wordt deze locatie bepaald met de gps-locatie van de smartphone, binnenshuis gebruiken we Bluetooth-bakens.

Meerdere alarmeringsmogelijkheden

VieDome biedt diverse alarmeringsmogelijkheden voor medewerkers, waaronder een knop op de smartphone (aan/uit-knop, knop in koptelefoonuitgang), een losse alarmknop (gekoppeld aan de smartphone) gedragen aan de riem of om de pols en een smartbadge om onder de kleding te dragen. Combinaties van deze opties zijn ook mogelijk.

Sluitend 24-uurssysteem

Bij een alarm worden de vooraf ingestelde alarmontvangers opgeroepen. Meldingen kunnen ook via de zorgcentrale afgehandeld worden. Op deze wijze kan een sluitend 24-uurssysteem worden gerealiseerd. Het systeem werkt op basis van Android en iOS. Indien gewenst kan VieDome hiervoor robuuste smartphones leveren. Om het systeem voor persoonsbeveiliging goed te laten functioneren, is het noodzakelijk dat de smartphones altijd verbonden zijn met internet, via WiFi of 3G/4G.

Slimme oplossingen

Download nu onze whitepaper over scenariodenken.

Wilt u meer weten over de voordelen en mogelijkheden van scenariodenken voor uw organisatie? Download dan onze whitepaper ‘Scenariodenken van VieDome: van zorgalarmering naar zorgondersteuning’.