Samen naar een
slimme transitie

Samen naar een slimme transitie - Viedome

Samen maken we de zorg slimmer. Met cliëntgerichte zorgscenario’s en slimme componenten. Dat betekent ook een andere manier van werken. Als je kiest voor Viedome, helpen we je organisatie, medewerkers en cliënten soepel over te laten stappen op deze nieuwe manier van werken. Samen transformeren we naar een sterke digitale positie. Om ervoor te zorgen dat je het maximale resultaat uit je investering haalt, hebben we een gedetailleerd stappenplan opgesteld.

Viedome project methodiek

Inventarisatie

Elk project begint met een uitgebreide inventarisatie, waarin we alle kenmerken van je organisatie en IT-infrastructuur in kaart brengen. Deze QuickScan vormt het vertrekpunt voor het opstellen van een projectplan.

Detaillering

Tijdens de detaillering van het projectplan werken we de verschillende mogelijkheden verder uit. Aan de hand van Viedome Persona’s krijgen we een goede eerste indruk van de situatie en behoeften van je cliënten en de benodigde slimme oplossingen.

Design of concept

Het vertrekpunt van het Design of concept is altijd de bestaande situatie (as is) binnen je organisatie. Deze optimaliseren we en vullen we aan met de benodigde oplossingen, zodat er een goed werkbare situatie ontstaat op basis van een betrouwbaar systeem.

Realisatie

Het geïmplementeerde concept wordt gedurende enkele maanden geëvalueerd en waar nodig aangestuurd en uitgebreid. Dan volgt de definitieve realisatie en kunnen we stap voor stap gaan werken met de cliëntgerichte zorgscenario’s. Dit doen we ook stap voor stap, zodat het voor iedereen werkbaar en begrijpelijk is.

Customer Service

Na de definitieve oplevering en een uitgebreide testperiode dragen we de begeleiding van je project met een gerust hard over aan onze Customer Service, die dag en nacht voor je klaar staat.

Samen naar een
slimme transitie

Hoe kunnen we jou helpen om jouw organisatie te transformeren naar een digitaal sterkere positie.

Naar stappenplan

Download nu
onze whitepaper
over scenariodenken

Download