Wij zijn Mextal

Van digitaal doen naar digitaal zijn: zes focuspunten

Digitaal doen is iets anders dan digitaal zijn. Het betekent een wezenlijk andere manier van werken, met andere processen, hardware en software. Maar het vraagt ook om ander leiderschap. In de transitie van digitaal doen naar digitaal zijn kun je op ons rekenen! We onderbouwen alles wat we doen, we conformeren ons aan jouw KPI’s en tegelijk blijven we zorgzaam; de zorgondersteuning aan de cliënt staat altijd centraal. Bij de transitie hanteren we zes focuspunten.

Borging voor de cliënt

Bij alles wat we doen, draait het om de cliënt. Of meer nog: om de optimale zorgondersteuning van de cliënt. Zijn of haar comfort, welzijn, gezondheid en privacy borgen we in onze aanpak en in al onze processen. Dit is cruciaal om continuïteit, betrouwbaarheid en veiligheid te kunnen garanderen.

Techniek volgt de cliënt

Technologisch is er tegenwoordig heel veel mogelijk. Daarbij is het vooral de kunst om de techniek in dienst te blijven stellen van de cliënt. Daar zorgen wij voor, onder meer met ons open zorgtechnologie platform.

Ondersteuning in transitie

Een digitale transitie betekent een andere manier van werken. Andere processen, hardware, software, devices en apps, maar ook ander leiderschap. Wij ondersteunen je bij de adoptie, zodat je het maximale uit je investeringen haalt. Bijvoorbeeld via onze Viedome Academy.

Doelen zorginstelling

Wat belangrijk is voor jouw cliënten, is belangrijk voor ons. Daar stemmen we onze aanpak helemaal op af. Ook conformeren we ons aan de KPI’s van jouw zorginstelling. Werken met een prestatiecontract is voor ons daarbij geen enkel probleem. Je mag ons uitdagen!

Onderbouwing is onze kracht

Door onze lange ervaring met technologische zorgondersteuning weten we heel goed wat er nodig om zorginstellingen te helpen. Maar we gaan nooit zomaar te werk. Alles wat we doen, onderbouwen we met heldere cijfers en sprekende inzichten via Viedome Report.

We blijven zorgzaam

Liefdevolle en vakkundige begeleiding en ondersteuning van cliënten. Mensen met een beperking zoveel mogelijk laten deelnemen aan de samenleving. De zelfredzaamheid vergroten en eigen regie bieden, waar mogelijk. Bij alles wat we doen, blijven we zorgzaam, o.a. met cliëntgerichte zorgscenario’s.

Samen naar een
slimme transitie

Hoe kunnen we jou helpen om jouw organisatie te transformeren naar een digitaal sterkere positie.

Naar stappenplan

Download nu
onze whitepaper
over scenariodenken

Download