Wij zijn Mextal

Samen een stap verder

De zorg is en blijft in beweging. Zorgorganisaties staan dan ook voor grote uitdagingen om de gezondheidszorg toegankelijk, betaalbaar en beheersbaar te houden. Als operationele, maar vooral strategische partner helpt Mextal je hierbij. Door de cliënt en zorgmedewerker écht centraal te stellen. En met slimme technologie die efficiënte zorg mogelijk maakt. Samen maken we jouw organisatie klaar voor de toekomst.

Cliëntgerichte zorgscenario’s - Viedome

Van digitaal doen naar digitaal zijn

Om je organisatie optimaal voor te bereiden op de toekomst, is een digitale transitie noodzakelijk. Dat brengt natuurlijk de nodige uitdagingen met zich mee. Wij helpen je van A tot Z en hanteren hierbij zes belangrijke focuspunten.

Onze focuspunten

Ons team - Viedome

Ons team

Bij Mextal gaan we elke dag opnieuw met een gepassioneerd team medewerkers aan de slag om de zorg slimmer te maken. Dat doen we met elkaar en samen met vele zorgorganisaties in heel Nederland en daarbuiten. Ben je benieuwd naar de gezichten achter onze organisatie? We stellen ze graag aan je voor.

Ontdek het team

Werken bij Viedome

Werken bij Mextal

Ben jij een mensen-mens die weet wat er speelt in de zorg? Ben je een gedreven techneut die de zorg efficiënter wil maken met slimme technologie? Of ben jij een fijne gesprekspartner voor nieuwe en bestaande klanten, die de transitie naar een sterke digitale positie willen maken? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Lees meer

Viedome member of the TKH Group

Onderdeel van TKH Group

Mextal maakt deel uit van de TKH Group, een internationaal actieve groep van bedrijven gespecialiseerd in het creëren en leveren van innovatieve telecom-, bouw- en industriële oplossingen. Samen met TKH Care Solutions, een bedrijfsonderdeel van de TKH Group, richten we ons op innovatieve oplossingen om de huidige en toekomstige maatschappelijke ontwikkelingen het hoofd te kunnen bieden.

Naar tkhgroup.com

Samen naar een
slimme transitie

Hoe kunnen we jou helpen om jouw organisatie te transformeren naar een digitaal sterkere positie.

Naar stappenplan

Download nu
onze whitepaper
over scenariodenken

Download