Open zorgtechnologie platform

Van alarmering naar zorgondersteuning

Ons doel is de zorg slimmer en efficiënter te maken. Niet met nóg meer alarmering en nóg meer hard- en software. Integendeel, het draait om anders kijken naar de behoeften van je cliënten en medewerkers. De cliënt écht centraal stellen en werken met slimme technologie en intelligente zorgscenario’s. Van data naar waardevolle informatie. Het open zorgtechnologie platform van Viedome maakt dit mogelijk. Slim, veilig, efficiënt en met alle keuzevrijheid.

Viedome heeft alle keuzevrijheid om flexibel te koppelen

Alle keuzevrijheid, flexibel te koppelen

Als je kiest voor Viedome, draait het om je cliënt en medewerkers. Viedome biedt volop keuzevrijheid, omdat je kunt koppelen met 160 tools en applicaties van ruim 75 externe leveranciers. Je zit nergens aan vast en bestaande componenten van andere leveranciers kun je in de meeste gevallen gewoon blijven gebruiken. Zo behouden je eerdere investeringen hun waarde. Of beter nog: je maakt ze waardevoller door ze in een Viedome-omgeving te integreren.

Meer over de techniek

Techniek in dienst van cliënten en medewerkers

Techniek in dienst van cliënten en medewerkers

Geen cliënt is hetzelfde en dat vraagt om specifieke oplossingen. Het is dan ook niet logisch om te kiezen voor gebouwgebonden zorgdomotica. Met Viedome ga je uit van de zorgvraag van de cliënt. Maatwerk dus. En als de zorgvraag verandert, pas je de instellingen van de componenten eenvoudig aan. Zonder dat je direct de hardware hoeft te vervangen. Viedome helpt je ook werkprocessen beter in te richten en biedt medewerkers het gemak van één systeem.

Viedome gaat verder

Viedome gaat verder

Data is goud waard, als je er op de juiste wijze mee omgaat. Met de juiste hardware verzamelen wij data en brengen we het gedrag van cliënten in kaart. Door deze data te analyseren komen we tot waardevolle informatie, die we koppelen aan de specifieke zorgvraag van cliënten. Zo creëren we zorgscenario’s. En zo transformeren we van alarmering naar zorgondersteuning. Niet de hardware staat hierbij centraal; alles draait om je cliënten en zorgmedewerkers.

Meer over scenariodenken

Samen naar een
slimme transitie

Hoe kunnen we jou helpen om jouw organisatie te transformeren naar een digitaal sterkere positie.

Naar stappenplan

Download nu
onze whitepaper
over scenariodenken

Download