Open zorgtechnologie platform

Slimme technologie, optimaal beveiligd

Data vormt de basis van een moderne en efficiënte zorgomgeving. Met de technologische toolbox van Viedome bied je cliëntondersteuning op maat. Zowel in het zorgproces als voor het dagelijkse cliëntbestaan. De events collector verzamelt alle data uit Viedome- en third party-sensoren. Data die na analyse de basis vormt voor cliëntgerichte zorgscenario’s met bijbehorende workflows. De technologie achter Viedome is optimaal beveiligd en volledig gecertificeerd.

Open zorgtechnologie platform - Slimme technologie, optimaal beveiligd

De Viedome-
architectuur

De Viedome-architectuur is afhankelijk van de gewenste functionaliteit en ingezette oplossingen. Het platform bestaat uit diverse lagen. De basis zijn sensoren die metingen verrichten; leefstijl-, bewegings- en akoestische sensoren, drukknoppen, deurcontacten etc. Bedraad of draadloos gekoppeld aan IP-units of een CBE. De centrale server wordt uitsluitend gebruikt voor dataopslag.

De Viedome-
infrastructuur

Viedome heeft genoeg aan een standaard IT-infrastructuur met een goed werkende internetverbinding. Viedome werkt op alle devices via een browser. Het platform wordt centraal of decentraal gerealiseerd als cloudoplossing, on-premises of hybride. Hybride oplossingen passen we vaak toe in combinatie met externe zorgtechnologie. Alle verbindingen en componenten worden automatisch bewaakt.

Een systeem voor de medewerker

Eén systeem voor de medewerker

Met de Viedome-apps kun je het systeem instellen, beheren en gebruiken. De functionaliteit is rolafhankelijk en voor elke sensor is de bewaking separaat in te stellen. Indien nodig kun je ook tijdelijke bewaking instellen. Viedome wordt voor elke organisatie op maat ingericht.

Zorgmedewerkers ontvangen alle meldingen via een smartphone. Er zijn diverse geïntegreerde apps voor alarmering, deuren openen en sluiten, communicatie, deurintercom en personal security.

Samen naar een
slimme transitie

Hoe kunnen we jou helpen om jouw organisatie te transformeren naar een digitaal sterkere positie.

Naar stappenplan

Download nu
onze whitepaper
over scenariodenken

Download