Wij zijn Mextal

Werken bij Mextal

Mextal ondersteunt het zorgproces met slimme technologische oplossingen. Dat doen we elke dag opnieuw met een gepassioneerd team medewerkers. We werken nauw samen met elkaar en met vele zorgorganisaties in Nederland en daarbuiten. Wil jij onderdeel worden van ons team en bijdragen aan het slimmer maken van de zorg? Er zijn volop mogelijkheden voor een mooie loopbaan bij Mextal. Bekijk de onderstaande vacatures.

Key Accountmanager

Help jij mee om met Viedome de zorg te veranderen en Mextal te laten groeien? Als jij een sterke netwerker bent met een groot hart voor zorgtechnologie, dan kun jij samen met ons het verschil maken voor onze opdrachtgevers en hun cliënten.

Lees meer

 

Zorgconsulent

Help jij mee om de zorg te veranderen? Als Zorgconsulent heb je écht invloed en kun je het verschil maken voor onze opdrachtgevers en hun cliënten. Hoe? Door de verbinding te maken tussen zorg en technologie en te ondersteunen in educatie bijvoorbeeld.

Lees meer

 

Management Assistent

De zorg verandert. Maar niet vanzelf. Als Management Assistent bij Mextal draag jij bij aan het slimmer maken van de zorg. Als onmisbare schakel in het werkproces en als steun en toeverlaat voor onze directie. Afwisselend en veelomvattend werk, waarin jij het verschil kunt maken.

Lees meer

 

Field Engineer

Door de verdere professionalisering van onze organisatie zijn we op zoek naar een Field Engineer.

Lees meer

 

Binnendienst medewerker

Door de groei van onze organisatie en afdeling Customer Service zijn we op zoek naar een Binnendienst medewerker.

Lees meer

 

Werken bij Viedome - Informeel en professioneel

Informeel en professioneel

Bij Mextal werk je in een informele organisatie, waar heel veel kan en waar de lijnen kort zijn. Ons team bestaat uit circa 30 professionals, die werkzaam zijn op verschillende gebieden. Steeds meer organisaties ontdekken de kracht van ons Viedome-platform. Daarom willen we op korte termijn ons team graag uitbreiden tot circa 50 medewerkers. Wil jij met ons meegroeien?

Ontdek het team

Werken bij Viedome - Volop mogelijkheden

Volop mogelijkheden

Ben jij een mensen-mens die weet wat er speelt in de zorg? Ben je een gedreven techneut die de zorg efficiënter wil maken met slimme technologie? Of ben jij een fijne gesprekspartner voor nieuwe en bestaande klanten, die de transitie naar een sterke digitale positie willen maken? Dan leren we je graag kennen.

Samen naar een
slimme transitie

Hoe kunnen we jou helpen om jouw organisatie te transformeren naar een digitaal sterkere positie.

Naar stappenplan

Download nu
onze whitepaper
over scenariodenken

Download