Viedome biedt efficiënte mogelijkheden voor dwaaldetectie, dwaalpreventie en locatiebepaling van bewoners. Afhankelijk van de situatie kun je altijd per locatie de meeste geschikte oplossing kiezen op basis van de specifieke zorgvragen en leefpatronen van de bewoners. Denk bijvoorbeeld aan het creëren van leefcirkels. 

Individueel instelbare zones

De Viedome identificatie- en positie-alarmzender wordt met name gebruikt voor bewoners die op eigen gelegenheid in een verzorgingshuis kunnen bewegen. Hiermee is het mogelijk om bij een melding de naam van de cliënt, het kamernummer en de fysieke positie op de smartphone van de medewerker weer te geven. Dit kan bij een actief alarm van de cliënt of als deze buiten een bepaald gebied komt. De alarmzender is ook leverbaar zonder alarmknop, als locatietoken. De zones waar de cliënten vrij mogen rondlopen, kun je individueel aanpassen aan de zorgvraag.

eHealth

Viedome biedt ook mobiele persoonsalarmering met eHealth-opties voor mensen die door een lichamelijke of leeftijdsbeperking in hun dagelijks leven toezicht op hun gezondheid en veiligheid nodig hebben. Er kunnen meldingen worden ingesteld voor o.a. medicatie, geofencing en afspraken.

Samen naar een
slimme transitie

Hoe kunnen we jou helpen om jouw organisatie te transformeren naar een digitaal sterkere positie.

Naar stappenplan

Download nu
onze whitepaper
over scenariodenken

Download