Viedome biedt efficiënte mogelijkheden voor dwaaldetectie, dwaalpreventie en locatiebepaling van bewoners. Afhankelijk van de situatie kun je altijd per locatie de meeste geschikte oplossing kiezen op basis van de specifieke zorgvragen en leefpatronen van bewoners. Passieve dwaaldetectie bijvoorbeeld passen we vaak buitenshuis toe.

Gps-trackers

Voor dwaaldetectie buitenshuis gebruikt Viedome gps-trackers, om een virtueel hekwerk te maken om een leefgebied, locatie of woning. Als de bewoner, al dan niet bewust, deze grens overschrijdt, wordt een alarm gegenereerd dat naar een medewerker gezonden kan worden. Deze ziet waar de cliënt zich bevindt en kan een spreekluisterverbinding openen. Als de gps-tracker is voorzien van een alarmknop, kan de cliënt ook zelf een medewerker alarmeren. In dat geval spreken we van actieve dwaaldetectie.

eHealth

Viedome biedt ook mobiele persoonsalarmering met eHealth-opties voor mensen die door een lichamelijke of leeftijdsbeperking in hun dagelijks leven toezicht op hun gezondheid en veiligheid nodig hebben. Er kunnen meldingen worden ingesteld voor o.a. medicatie, geofencing en afspraken.

Samen naar een
slimme transitie

Hoe kunnen we jou helpen om jouw organisatie te transformeren naar een digitaal sterkere positie.

Naar stappenplan

Download nu
onze whitepaper
over scenariodenken

Download