Week van de Slimme Zorg 2021 - terugblik webinars

Week van de Slimme Zorg 2021 - terugblik webinars

Van zorgalarmering naar cliëntgerichte zorgondersteuning

Tijdens de Week van de Slimme Zorg 2021 heeft u één of meerdere webinars bij kunnen wonen. Vier dagen achter elkaar heeft u boeiende online presentaties over zorginnovaties binnen het thema ‘Van zorgalarmering naar cliëntgerichte zorgondersteuning’ kunnen aanschouwen. Middels verschillende webinars heeft u de mogelijkheden van zorg- en processcenario’s kunnen ontdekken, kennis gemaakt met de VieProApp en de nieuwe zorgcentrale VieProCare en blik een vooruit kunnen werpen op de toekomst. Via de onderstaande video's kunt u alle webinars nog eens rustig terugkijken.

Dag 1 - VieDome 2.0 | Innovatieve zorgondersteuning & scenariodenken

Met hardware-onafhankelijke smart sensoring verzamelt VieDome data om cliëntgebonden scenario’s te ontwikkelen. Van zorgalarmering naar cliëntgerichte zorgondersteuning. Vooraf stellen we drie belangrijke vragen: Wat wil je weten? Hoe ga je dat meten? En wat ga je ermee doen? De antwoorden maken duidelijk wat er écht nodig is en vormen de basis voor individuele zorg- en processcenario’s.  

Door Frans Stravers, VieDome

Dag 2 - VieProCare in de praktijk bij Zorgcentrale Z-plus

Met behulp van VieDome helpt de Belgische zorgcentrale Z-plus klanten om de nieuwe uitdagingen in de zorg aan te gaan. Zo integreert Z-plus nieuwe en innovatieve technieken in de zorg en vergroot het de ondersteuningsmogelijkheden voor verschillende doelgroepen. Als eerste organisatie maakt Z-Plus hierbij gebruik van de nieuwe zorgcentrale VieProCare.

Door Paul De Winne, Smart Care Solutions

Dag 3 - SmartCell: de toekomst van branddetectie

VieDome doet meer dan alleen zorgalarmering. Wij staan voor 24/7 veiligheid voor cliënten en zorgmedewerkers, door ook inbraakbeveiliging, persoonsbeveiliging en brandbeveiliging te bieden. Maak daarom kennis met SmartCell, een volledig nieuw draadloos en gecertificeerd brandbeveiligingsplatform. 

Door Richard Monster, Lobeco Fire & Security

Dag 4 - Nieuwe innovatieve tooling: VieProApp, VieProCare en VieProReport

Bij VieDome staan de ontwikkelingen niet stil. In het verlengde van de transitie van zorgalarmering naar cliëntgerichte zorgondersteuning, is de VieProApp gelanceerd. Ook de nieuwe zorgcentrale VieProCare komt eraan en we laten u kennis maken met VieProReport. Tot slot werpen we een blik op de nabije toekomst van artifical intelligence en planloze zorg.

Door Joyce Heesbeen & Frans Stravers, VieDome

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van VieDome voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een demonstratie.Samen naar een
slimme transitie

Hoe kunnen we jou helpen om jouw organisatie te transformeren naar een digitaal sterkere positie.

Naar stappenplan

Download nu
onze whitepaper
over scenariodenken

Download