28 • 08 • 2020

De Viedome App: alles bij de hand op één device

Met de lancering van de vernieuwde en gebruiksvriendelijke Viedome App krijgen zorgmedewerkers de mogelijkheid om een veelheid aan zorgtaken op hun smartphone uit te voeren. Dat werkt niet alleen heel efficiënt, het voorkomt ook vergissingen en levert een schat aan waardevolle data op. Data die kan worden gebruikt om beleid mee te maken en het zorgproces verder te verbeteren. Voor gebruikers maakt de Viedome App het werk vooral eenvoudiger.

Vernieuwde VieProApp: alles bij de hand op één device

Efficiënte communicatie

Het verlenen van zorg draait voor een groot deel om efficiënte communicatie. Het voorkomen van vals positieve meldingen en daarmee onnodig werk, is hiervan een belangrijk onderdeel. Dit wordt vooral gerealiseerd doordat Viedome werkt met individuele alarmscenario’s. Geen cliënt of situatie is immers hetzelfde en daarom stemt Viedome de zorg hier specifiek op af; cliëntgebonden zorg in plaats van gebouwgebonden zorg.

Eigentijdse look & feel

De vernieuwde Viedome App heeft een eigentijdse look & feel, die het werken met de app eenvoudiger en prettiger maakt. Belangrijk is dat gebruikers met Viedome alleen meldingen krijgen die ertoe doen. Daarbij speelt alles zich af op één device, die controle en overzicht biedt, waarmee flexibel sensoren in- en uitgeschakeld kunnen worden en waarmee domotica bediend wordt. Kan een medeweker een melding niet zelf aannemen, dan ontvangt een collega deze automatisch. Na een melding kan een kamer bekeken of uitgeluisterd worden met de smartphone. Ook kan zelf contact worden gezocht met aan kamer.

Efficiënt, veilig én gebruiksvriendelijk

Deuren openen kan met de Viedome App of door de smartphone naast een multifunctionele NFC-tag op de deurpost te houden. Hetzelfde geldt voor het uitschakelen van alle sensoren tijdens het verlenen van de zorg. Dit voorkomt vals-positieve meldingen. Alles wat plaatsvindt via de Viedome App wordt nauwkeurig geregistreerd en centraal opgeslagen in een backoffice. Dat zorgt voor duidelijkheid en het levert waardevolle data op om beleid mee te maken en verbeteren. De Viedome App is AVG-proof, makkelijk te koppelen, eenvoudig in beheer én biedt de hoogste beveiliging.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Viedome? Bekijk de onderstaande animatie of neem contact op met info@viedome.nl.

Samen naar een
slimme transitie

Hoe kunnen we jou helpen om jouw organisatie te transformeren naar een digitaal sterkere positie.

Naar stappenplan

Download nu
onze whitepaper
over scenariodenken

Download