Slimmere en efficiëntere zorg is geen kwestie van nóg meer alarmering en nóg meer hard- en software. Integendeel! Het draait om anders kijken naar de behoeften van cliënten en zorgmedewerkers; de cliënt centraal stellen en werken met intelligente zorgscenario’s. Maar ook gebruik maken van elkaars krachten. Daarom is VieDome een open zorgtechnologie-platform.

Gebruik alleen wat u nodig heeft

Geen cliënt is hetzelfde en er zijn vele zorgscenario’s denkbaar. Het is dan ook niet logisch om te kiezen voor gebouw-gebonden zorgdomotica. VieDome gaat altijd uit van de zorgvraag van de cliënt. De ene keer zijn er bewegingsmelders, halszenders en bedmatten nodig. En voor de volgende cliënt misschien akoestische bewaking en oproepunits.

VieDome gaat uit van persoonsgebonden oplossingen. Verandert de zorgvraag, dan verandert u via onze app de instellingen van de componenten. Zo krijgen ze een nieuwe functie. Als het nodig is, ruilen we ze om. U gebruikt en betaalt alleen wat u nodig heeft en zolang u het gebruikt.

Met VieDome behouden eerdere investeringen hun waarde of worden juist waardevoller.
VieDome zorgscenario's

Flexibel te koppelen met ruim 160 koppelingen, functies en applicaties

Meer dan 160 tools en applicaties van meer dan 75 externe leveranciers laten zich waar nodig flexibel koppelen met VieDome. U zit met VieDome dan ook nergens aan vast; componenten van andere leveranciers kunt u in de meeste gevallen gewoon blijven gebruiken. Daarmee behouden eerdere investeringen hun waarde of worden juist waardevoller, door ze in een VieDome-omgeving te gebruiken.

Met de oplossingen van VieDome staat de cliënt écht centraal

VieDome voldoet aan de NEN7510 en is volledig ISO27001 gecertificeerd.

De hoogste beveiliging voor informatiebeveiliging in de zorg, met gecertificeerde VPN-verbinding en beveiligde server-client omgeving.