Cliëntgerichte zorgscenario’s

Digitale toegang tot de woning van de cliënt

In de thuiszorg in Nederland zijn zeker 150.000 sleutelkluizen in gebruik. Dat is onwenselijk, want ze zijn inbraakgevoelig en bij verlies van een generieke sleutel, moeten alle kluizen in het gebied worden aangepast. Bij ongeplande zorg moet de zorgverlener de juiste sleutel hebben of code weten. Dat kan een stuk efficiënter.

Nooit meer voor een gesloten deur

Een thuiszorgmedewerker die voor een gesloten deur staat is een zeer onwenselijke situatie, zeker als de cliënt om acute hulp verlegen zit. Dat kan slimmer! Met digitale woningtoegang van Viedome hoeven cliënten en thuiszorgmedewerkers zich hier geen zorgen over te maken. De cliënt kan zijn of haar eigen sleutel gewoon blijven gebruiken, maar de thuiszorg kan er altijd in als het nodig is. Een veilig idee voor cliënten, zorgmedewerkers en mantelzorgers.

Slimme oplossingen

Viedome is een open zorgtechnologie platform, dat uitgaat van de individuele zorgvraag van de cliënt. Onze geïntegreerde totaaloplossing bestaat uit hardware, software en services. Daar waar nodig, koppelt Viedome flexibel met meer dan 160 tools en applicaties van externe leveranciers. Met Viedome ben je maximaal flexibel; je neemt alleen de componenten af die je gebruikt en zo lang je ze gebruikt. Verandert de zorgvraag, dan pas je Viedome hierop aan.

Samen naar een
slimme transitie

Hoe kunnen we jou helpen om jouw organisatie te transformeren naar een digitaal sterkere positie.

Naar stappenplan

Download nu
onze whitepaper
over scenariodenken

Download