Zorgcentrale effectief inzetten - Help! De zorg #1

Zorgcentrale effectief inzetten - Help De zorg Podcasts - Viedome

Waarom zou je als zorgorganisatie met een zorgcentrale willen werken? Wat is de toegevoegde waarde en welke voordelen hebben zorgorganisaties die er mee werken? Daarover praat Malou van Loon met tafelgasten Wilbert de Groot, manager bij ORO, en Coen van de Wouw, zorgconsulent bij Viedome.

Over de podcast

Help! De zorg is een interessante reeks podcasts voor iedereen die geïnteresseerd is in zorg en zorgtechnologie. Gastvrouw Malou van Loon praat met verschillende tafelgasten over alles wat met de zorg te maken heeft. Onderwerpen zoals zorgcentrale, camerabewaking, uitdagingen op de werkvloer, techniek in dienst van de zorg en artificial intelligence komen allemaal aan bod.

Zorgorganisaties staan voor grote uitdagingen om de zorg toegankelijk, betaalbaar en beheersbaar te houden. Viedome helpt hierbij. Met slimme zorgtechnologie en cliëntgerichte zorgscenario’s die efficiënte zorg mogelijk maakt. Maar ook door het gesprek aan te gaan met zorgorganisaties, cliënten, mantelzorgers, familie en zorgmedewerkers.

Coen van de Wouw, Viedome

Meer weten over dit onderwerp?

Coen kan je er meer over vertellen.

Neem contact op