21 • 03 • 2023

Ben jij de ondernemende spin in het web die wij zoeken?

De zorg verandert en daarmee groeit ook de behoefte aan nieuwe oplossingen, die de individuele zorgvraag centraal stellen. Van zorgalarmering naar zorgondersteuning. Met slimme technologie die efficiënte zorg mogelijk maakt en met méér aandacht, veiligheid en comfort voor de cliënt. Help jij mee om de zorg slimmer te maken met Viedome? Bij Mextal kun jij het verschil maken als:

Management AssistentIn het kort
Als ondernemende spin in het web zorg jij ervoor dat alle zaken achter de schermen bij Viedome soepel verlopen. Denk hierbij aan administratieve én organisatorische werkzaamheden. Daarnaast ben je de steun en toeverlaat van ons directieteam. Je krijgt een afwisselend en veelomvattend takenpakket.

Wat kun je verwachten?
Vrijwel geen dag is hetzelfde als Management Assistent bij Viedome. Dat maakt deze baan zo leuk en uitdagend. Tenminste, als je er de juiste persoon voor bent! Je belangrijkste werkgebieden zijn HR, Kwaliteitsmanagement en Officemanagement.

HR
Je krijgt administratieve taken, zoals het bijhouden van ziekteverzuim en personeelsgegevens. Ook ben je het aanspreekpunt voor medewerkers en management voor vragen over personeelszaken. Verder regel je de sollicitatieprocedures; van het sturen van uitnodigingen tot het plannen van de sollicitatiegesprekken en het opstellen, beëindigen en/of vernieuwen van arbeidscontracten. Natuurlijk blijf je goed op de hoogte van veranderingen in de cao en wet- en regelgeving rondom personeelszaken, zodat je deze kunt implementeren in ons personeelsbeleid.

Kwaliteitsmanagement
Als het om kwaliteit en procesverbetering gaat, ben jij het aanspreekpunt. Je helpt met het optimaliseren van het bedrijfsmanagementsysteem, initieert verbeteringen en leidt verbeterprojecten. Ook coördineer je interne audits, inclusief het auditprogramma en de opvolging ervan. Tot slot ondersteun je bij de ontwikkeling, verbetering en documentatie van processen.

Officemanagement
Viedome wordt geleid door twee directeuren, die op jou rekenen voor een soepel en overzichtelijk verloop van hun dag. Denk aan agendabeheer, afspraken coördineren, plannen, prioriteren en informatie structureren. Zo kunnen zij zich optimaal richten op de goede zorg voor onze klanten en een fijne werkomgeving voor medewerkers.

Wat neem je mee?

  • Je communiceert gemakkelijk en correct, zowel mondeling als schriftelijk
  • Je bent nauwkeurig, integer, accuraat, zelfstandig en overtuigend
  • Je bent (organisatie)sensitief, herkent de vraag achter de vraag en toont initiatief

Wat krijg je ervoor terug?
Wij bieden je een interessante, uitdagende en dynamische functie met een volwaardig primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Zo kun je rekenen op:

  • Een aantrekkelijk salaris afgestemd op ervaring en capaciteit
  • Flexibel privé en werk combineren
  • Goede pensioenregeling
  • Bonusregeling
  • Altijd vers fruit binnen handbereik op kantoor
  • Reiskostenvergoeding

Nog even over ons
Viedome is de naam van onze oplossing. Deze wordt gemaakt door Mextal, een innovatieve onderneming die vooral projecten realiseert in de zorgsector. Wij zijn een zeer solide organisatie, mede doordat we onderdeel zijn van de beursgenoteerde TKH Group. Deze internationaal opererende groep ondernemingen creëert en levert innovatieve telecom-, bouw- en industriële oplossingen.

We horen graag van je!
Word jij onze nieuwe Management Assistent? Neem voor meer informatie contact op met onze HRM Manager via 040-2907510. Een korte motivatiebrief met CV kun je mailen naar hrm@viedome.nl.

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vast onderdeel bij onze indiensttredingsprocedure.

Samen naar een
slimme transitie

Hoe kunnen we jou helpen om jouw organisatie te transformeren naar een digitaal sterkere positie.

Naar stappenplan

Download nu
onze whitepaper
over scenariodenken

Download