30 • 06 • 2019

VieProApp: de smartphone als effectief gereedschap

Ontdek de mobiele telefoon als gereedschap voor verpleegkundigen in een open zorgcommunicatieplatform.

Viedome oplossingen in de zorg

VieDome is een open zorgcommunicatiesysteem dat de meldingen uit verschillende systemen samenbrengt in één app. De meldingen uit de systemen van vele tientallen leveranciers kunnen via het open VieDome-platform ingelezen en verwerkt worden. Via dynamische workflows en intelligente alarmroutering krijgt iedere medewerker (uitsluitend) die meldingen die op dat moment van belang zijn.

Meldingen en communicatie

VieDome levert een reeks van smartphone-apps die geïntegreerd samenwerken. Het gaat hier om apps die van de smartphone een onmisbaar hulpmiddel maken voor de professionele zorgverlener. Voor het ontvangen van meldingen en communiceren met de cliënt is er de VieProApp. Als de zorgmedewerker een melding ontvangt, is meteen ook alle benodigde informatie voor beschikbaar.

Persoonsbeveiliging overal en altijd

De VieDome Security App is een app die verpleegkundigen beveiligt. Met een eenvoudige druk op de knop van één van de gekoppelde alarmgevers (sleutelhanger, alarmknop, etc.) worden collega’s of de alarmcentrale gewaarschuwd. Als er een actieve melding is, zien de alarmontvangers wie het alarm heeft gemaakt en waar deze persoon zich bevindt. Daarnaast kan men optioneel een verbinding maken.

Samen naar een
slimme transitie

Hoe kunnen we jou helpen om jouw organisatie te transformeren naar een digitaal sterkere positie.

Naar stappenplan

Download nu
onze whitepaper
over scenariodenken

Download