24 • 10 • 2021

Viedome-server van ORO verhuisd naar NFX Nuenen

Omdat NFX (Nuenen Fiber Exchange) voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden in Nederland, heeft zorgaanbieder ORO ervoor gekozen hun VieDome-server te verhuizen naar het NFX-datacenter. Met behulp van dit datacenter kunnen zorgorganisaties hun IT naar een veiliger en kostenefficiënter niveau brengen. Denk hierbij aan diensten als co-locatie, virtuele servers, virtuele back-up, dataopslag en hosting.

NFX Nuenen

Hosting van zorgtoepassingen

Het NFX datacenter voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden in Nederland. Het carrier-neutrale twin-datacenter is modulair gebouwd en uitgebreid, waarbij altijd gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken. Het datacenter is gespecialiseerd in de hosting van zorgtoepassingen voor zorgorganisaties en zorgcentrales. Onder andere de Viedome-systemen worden vanuit het NFX datacenter gehost via optimaal beveiligde verbindingen.

Over ORO

ORO is een zorgaanbieder, gespecialiseerd in de zorg, ondersteuning en begeleiding van mensen van alle leeftijden met een verstandelijke beperking of een ontwikkelingsachterstand. In de Peelregio is ORO de aanbieder met het breedste pakket aan diensten. Denk aan wonen en slapen, eten en drinken, werk en dagbesteding, bewegen, leren en vrije tijd. Voor de ruim 2.000 cliënten is ORO actief in de hele regio. ORO heeft zo’n tachtig locaties in de regio Zuidoost-Brabant en is dus altijd in de buurt.

Samen naar een
slimme transitie

Hoe kunnen we jou helpen om jouw organisatie te transformeren naar een digitaal sterkere positie.

Naar stappenplan

Download nu
onze whitepaper
over scenariodenken

Download