27 • 08 • 2019

VieDome hosting; zorg geleverd als een service

Ook de VieProApp voldoet aan alle regels van de nieuwe GDPR/AVG-wetgeving.

Ouderenzorg met Viedome

De VieProApp voor het ontvangen van meldingen en het op afstand mobiel communiceren met de cliënt werkt overal waar GSM-ontvangst is. Dus zowel binnen in een gebouw als erbuiten. De VieProApp voldoet aan alle regels van de nieuwe GDPR/AVG-regels. Er worden geen gegevens op de smartphone opgeslagen. De hosting van de App vindt plaats vanuit het eigen datacenter van VieDome. Alle gegevens blijven in Nederland en zijn beschermd volgens de nieuwste richtlijnen die gelden voor zorgtoepassingen en gegevensbeveiliging.

Het gemak van technologie als een service

Steeds meer organisaties maken gebruik van de hosted oplossingen van VieDome. Het gemak van technologie als een service, waarbij je alleen betaalt voor afgenomen diensten, doet steeds meer zorgorganisaties besluiten om het nieuwe concept van VieDome toe te passen. In dit virtuele concept van VieDome investeert een zorgorganisatie niet meer in de technologie (hardware), maar in de dienstverlening op maat. VieDome zorgt voor de hardware, software en de verbindingen die voor de zorgorganisatie nodig zijn om diensten te leveren aan eindgebruikers. De betaling vindt plaats op basis van de verbruikte dienstverlening.

Om deze moderne manier van technologische ondersteuning van het zorgproces mogelijk te maken, binnen alle kaders van bestaande wetgeving, is een datacenter noodzakelijk. VieDome beschikt over een eigen twin datacenter van waaruit de diensten geleverd worden en waar gegevens van de gebruikers opgeslagen worden. Veilig, redundant, betrouwbaar, in eigen beheer en in Nederland. Optimaal geregeld dus!

Samen naar een
slimme transitie

Hoe kunnen we jou helpen om jouw organisatie te transformeren naar een digitaal sterkere positie.

Naar stappenplan

Download nu
onze whitepaper
over scenariodenken

Download