01 • 02 • 2022

Samen maken we de zorg slimmer

Als onderdeel van de TKH Group maakt Viedome de zorg slimmer. Dat is wat we al jaren zeggen en waarmaken met de transitie van zorgalarmering naar zorgondersteuning. Het gebruik van slimme technologie en cliëntgebonden zorgscenario’s helpt ons om de zorg beter én efficiënter te maken. Met méér aandacht, veiligheid en comfort voor de cliënt.

Viedome - samen maken we de zorg slimmer

We doen het niet alleen

De zorg slimmer maken, dat doen we niet alleen. Dat lukt alleen als we intensief samenwerken. Met opdrachtgevers, zorgmedewerkers, externe leveranciers en natuurlijk ook onderling, met alle Viedome-collega’s. We helpen u graag om de zorg binnen uw organisatie te optimaliseren en we ondersteunen u bij het dagelijks gebruik van Viedome. Nu en in de toekomst. Zonder impact op de efficiency, beheersbaarheid en kosten van uw organisatie.

Zo gaan we te werk

In onze samenwerking willen we meer dan ooit gebruik gaan maken van elkaars kennis en expertise. Zorgen voor verbinding op alle niveaus: met klanten, tussen collega’s en - ook letterlijk - voor uw cliënten. Daarnaast willen we als Viedome een vangnet bieden aan klanten en collega’s. Wij staan voor u klaar om problemen op te lossen, 24/7 als het nodig is!

Samenwerken betekent ook processen inzichtelijk maken en open en transparant communiceren. We doen wat we beloven en als het een keer niet gaat lukken, dan informeren we u daar tijdig over. Zo helpen we elkaar om stap voor stap te veranderen en te verbeteren. En zo maken we samen de zorg slimmer!

Samen naar een
slimme transitie

Hoe kunnen we jou helpen om jouw organisatie te transformeren naar een digitaal sterkere positie.

Naar stappenplan

Download nu
onze whitepaper
over scenariodenken

Download