21 • 08 • 2019

De zekerheid van bewezen technologie

Stabiliteit is cruciaal om betrouwbare ondersteuning van het zorgproces te kunnen bieden. Daarom gebruikt VieDome bewezen technologie.

Het VieDome-systeem is bewezen technologie, waaraan al vele jaren doorontwikkeld wordt. Het huidige VieDome-systeem is de vierde generatie van een zorgdomoticasysteem dat in 2002 op de markt kwam. In de jaren dat VieDome op de markt is, heeft het zich ontwikkeld tot een open platform met koppelingen naar vele leveranciers. De huidige gebruikers van VieDome zijn dan ook vrij om te kunnen kiezen uit de technologie en software van vele tientallen merken en leveranciers.

Doorontwikkelen samen met gebruikers

VieDome heeft zich in de loop der jaren bewezen als verbindende factor, die zorgdraagt voor stabiliteit in het systeem. Stabiliteit is cruciaal om betrouwbare ondersteuning van het zorgproces te kunnen bieden. VieDome wordt gebruikt in diverse typen zorg in diverse landen. Of het nu gaat om thuiszorg, ouderenzorg, zorg voor mensen met een verstandelijke of fysieke beperking of ziekenhuizen; VieDome is overal inzetbaar. 

Doordat VieDome ook eigen functionaliteiten en software ontwikkelt, blijft het systeem vooroplopen in innovativiteit. VieDome innoveert samen met haar gebruikers, waardoor de technologie naadloos blijft aansluiten bij het zorgproces en er samen met gebruikers ook procesvernieuwingen worden doorgevoerd.

Zorg op afstand en kleinschalige zorg nabij

VieDome is gebouwd op een solide fundament en heeft zich bij veel zorgorganisaties bewezen als betrouwbare ondersteuning van het zorgproces. Door de technologie van VieDome worden vele manieren van zorg op afstand mogelijk gemaakt. Maar VieDome kan ook kleinschalige zorg nabij ondersteunen.

Doordat VieDome beschikt over haar eigen datacenter in Nederland, wordt voldaan aan de nieuwe regels uit de GDPR/AVG. Bovendien wordt vanuit dit datacenter 24 uur per dag pro-actief gecontroleerd of alle systeem onderdelen nog juist functioneren. Alle gebruikers kunnen er dan ook van op aan dat hun systeem ononderbroken functioneert.

Samen naar een
slimme transitie

Hoe kunnen we jou helpen om jouw organisatie te transformeren naar een digitaal sterkere positie.

Naar stappenplan

Download nu
onze whitepaper
over scenariodenken

Download