19 • 08 • 2019

Bewaking cliënten, beveiliging medewerkers

VieDome bewaakt niet alleen de cliënten, maar beveiligt ook medewerkers als dat nodig is.

Beveiliging van medewerkers

Onlangs hadden we een groep verpleegkundigen en verzorgenden uit Duitsland VieDome op bezoek. Samen hebben we diverse locaties aangedaan waar gewerkt wordt met de VieDome-technologie. Eén van die locaties bevindt zich in een landelijke setting; een verzameling gebouwen in een buitengebied. ’s Nachts werkt hier een solitaire nachtdienst die ondersteund wordt door een zorgcentrale op afstand. Zodra er in één van de woningen iets gebeurt, wordt dit door het VieDome-systeem gesignaleerd en kan de zorgcentrale op afstand inluisteren of -kijken. Gebeurt er iets waar de nachtdienst assistentie bij moet verlenen, dan wordt deze direct gebeld.

Zeer betrouwbare technologie

Tijdens het bezoek van de Duitse verpleegkundigen kwam de vraag of deze solitaire nachtdienst zich wel veilig voelde op het terrein. De nachtdienstmedewerker reageerde hierop stellig dat ze zich altijd veilig voelt. Enerzijds omdat de zorgcentrale op afstand meekijkt en anderzijds omdat de VieDome-technologie zeer betrouwbaar is. Loopt er in de nacht iemand het terrein op, dan wordt dit gesignaleerd door het systeem en kan er meteen actie ondernomen worden als dat nodig is.

Meer dan honderd functies

Uit de ervaring van gebruikers van het VieDome-systeem blijkt dat VieDome betrouwbare en bewezen technologie is. Al jaren ondersteunt VieDome nachtdienstmedewerkers en zorgt ervoor dat ze met een gerust gevoel hun werk kunnen doen. VieDome bewaakt niet alleen de cliënten, maar beveiligt ook medewerkers als dat nodig is. Door de meer dan honderd verschillende functies in het systeem kan VieDome gemakkelijk aangepast worden aan de vraag van zowel de cliënt als de medewerker.

Samen naar een
slimme transitie

Hoe kunnen we jou helpen om jouw organisatie te transformeren naar een digitaal sterkere positie.

Naar stappenplan

Download nu
onze whitepaper
over scenariodenken

Download