Thuiszorg | 30 • 06 • 2019

VieProApp: de mobiele telefoon als gereedschap voor de verpleegkundige in een open zorgcommunicatie platform

Alles in één App

Viedome oplossingen in de zorg

VieDome is een open zorgcommunicatiesysteem dat de meldingen uit verschillende systemen samenbrengt in één App. De meldingen uit de systemen van vele tientallen leveranciers kunnen via het open VieDome platform ingelezen en verwerkt worden. Via dynamische workflows en intelligente alarmroutering krijgt iedere medewerker die meldingen die op dat moment van belang zijn.

Meldingen en communicatie

VieDome levert een reeks van Apps voor op de smartphone. Het gaat hier om Apps die van de Smartphone een onmisbaar hulpmiddel maakt voor de professionele zorgverlener. Voor het ontvangen van meldingen is er de VieProApp waarmee meldingen ontvangen kunnen en waarmee gecommuniceerd kan worden met de cliënt. Indien een melding ontvangen wordt is meteen ook alle benodigde informatie voor de zorgverlener beschikbaar.

Persoonsbeveiliging overal en altijd

De VieDome security App is een App waarmee de verpleegkundige beschermd wordt. Met een eenvoudige druk op de knop van één van de gekoppelde alarmgevers (sleutelhanger, alarmknop, etc.) worden collega’s of de alarmcentrale gewaarschuwd. Als er een actieve melding is, zien de alarmontvangers wie het alarm heeft gemaakt en waar deze persoon zich bevindt. Daarnaast kan men optioneel een verbinding maken.

Toegang als het moet