Ouderenzorg | 21 • 08 • 2019

Bewezen technologie

Stabiliteit is nodig om betrouwbare ondersteuning van het zorgproces te kunnen bieden.

Het VieDome systeem is bewezen technologie waaraan al vele jaren doorontwikkeld wordt. Het huidige VieDome systeem is de vierde generatie van een zorgdomoticasysteem dat in 2002 op de markt is gekomen. In de 15 jaar dat VieDome op de markt is heeft het zich ontwikkeld tot een open platform met koppelingen naar vele leveranciers zodat de huidige gebruikers van VieDome kunnen kiezen uit de technologie en software van zo’n 60 verschillende merken.

VieDome heeft zich bewezen als verbindende factor die zorg draagt voor stabiliteit in het systeem. Stabiliteit is nodig om betrouwbare ondersteuning van het zorgproces te kunnen bieden. VieDome wordt gebruikt in diverse typen zorg in diverse landen. Of het nu gaat om thuiszorg, ouderenzorg, zorg voor mensen met een verstandelijke of fysieke beperking of ziekenhuizen VieDome kan overal ingezet worden. Doordat VieDome ook eigen functionaliteiten en software ontwikkeld blijft het systeem voorop lopen in innovativiteit. VieDome innoveert samen met haar gebruikers waardoor de technologie naadloos blijft aansluiten bij het zorgproces en waarbij samen met gebruikers ook procesvernieuwingen worden doorgevoerd.

Zorg op afstand mogelijk

VieDome is gebouwd op een robuust fundament en heeft zich bij veel zorgorganisaties bewezen als een betrouwbare ondersteuning van het zorgproces. Door de technologie van VieDome worden vele manieren van zorg op afstand mogelijk gemaakt. Maar ook kleinschalige zorg nabij kan ondersteund worden.

Doordat VieDome beschikt over haar eigen datacenter in Nederland kan voldaan worden aan de nieuwe regels uit de AVG. Bovendien wordt vanuit dit datacenter 24 uur per dag pro-actief gecontroleerd of alle systeem onderdelen nog juist functioneren zodat alle gebruikers er van op aan kunnen dan hun systeem ononderbroken functioneert.