VieProApp: de mobiele telefoon als gereedschap voor de verpleegkundige in een open zorgcommunicatie platform.

VieDome is een open zorgcommunicatiesysteem dat de meldingen uit verschillende systemen samenbrengt in één App. De meldingen uit de systemen van vele tientallen leveranciers kunnen via het open VieDome platform ingelezen en verwerkt worden. Via dynamische workflows en intelligente alarmroutering krijgt iedere medewerker die meldingen die op dat moment van belang zijn.

Meldingen en communicatie
VieDome levert een reeks van Apps voor op de smartphone. Het gaat hier om Apps die van de Smartphone een onmisbaar hulpmiddel maakt voor de professionele zorgverlener. Voor het ontvangen van meldingen is er de VieProApp waarmee meldingen ontvangen kunnen en waarmee gecommuniceerd kan worden met de cliënt. Indien een melding ontvangen wordt is meteen ook alle benodigde informatie voor de zorgverlener beschikbaar.

Persoonsbeveiliging overal en altijd.
De VieDome security App is een App waarmee de verpleegkundige beschermd wordt. Met een eenvoudige druk op de knop van één van de gekoppelde alarmgevers (sleutelhanger, alarmknop, etc.) worden collega’s of de alarmcentrale gewaarschuwd. Als er een actieve melding is, zien de alarmontvangers wie het alarm heeft gemaakt en waar deze persoon zich bevindt. Daarnaast kan men optioneel een verbinding maken.

Toegang als het moet.
De VieDome Smart App is een veilige App voor toegangsverlening. Deze App werkt in combinatie met de VieDome Smart Lock of de slimme digitale sleutel. Op deze manier wordt van een gewone deur een slimme veilige VieDome deur gemaakt. VieDome SmartLock is een concept voor toegangverlening, dat eenvoudig en veelzijdig is. Het gebruik van het slimme slot of de digitale sleutel is aan de buitenzijde niet zichtbaar en is veilig voor de bewoner. VieDome SmartLock voldoet aan de wetgeving op het gebied van veiligheid en privacy en is meestal te bevestigen zonder bouwkundige aanpassingen aan deuren en kozijnen. In de thuiszorg betekent dit dat een zorgmedewerker met zijn smartphone naar binnen kan bij de cliënt zonder dat er een sleutelkluis geplaatst hoeft te worden. Ook is het mogelijk om op afstand een medewerker te machtigen als hij onverwachts of ongepland bij een cliënt naar binnen moet.