VieDome Klantenweek - online editie 2020

Van zorgalarmering naar cliëntgerichte zorgondersteuning

Van maandag 23 t/m donderdag 26 november bent u van harte welkom om de VieDome Klantenweek online bij te wonen. Vier dagen achter elkaar bieden we u van 10.00 tot 10.30 uur een boeiende online presentatie over zorginnovaties binnen het thema ‘Van zorgalarmering naar cliëntgerichte zorgondersteuning’. Ontdek de mogelijkheden van zorg- en processcenario’s, maak kennis met de VieProApp en de nieuwe zorgcentrale VieProCare en blik vooruit op de toekomst.

Anders dan andere jaren

Graag hadden we weer persoonlijk ontmoet tijdens de VieDome Klantendag. Om bekende redenen kiezen we dit jaar voor een online editie. Maar ook op afstand is er veel nieuws te vertellen! Om het behapbaar te maken, verdelen we de presentaties over vier dagen; de VieDome Klantenweek!

Data ondersteunt de zorg

De cliënt centraal is wat iedereen roept in de zorg, maar er is nog veel te winnen. Met slimme sensoring en data kunnen echt grote stappen worden gemaakt als gaat om de individuele zorgvraag. Aan de hand van verschillende presentaties ziet u wat hiervoor nodig is en hoe dit in de praktijk werkt.

Interactieve Q&A

We zijn benieuwd naar uw feedback! Stel daarom na elke online presentatie live uw vragen. Waar mogelijk krijgt u direct antwoord. Heeft u op voorhand al vragen over een van de programma-onderdelen, laat het ons dan weten tijdens uw aanmelding. Graag zelfs!

“ Laat u inspireren door de nieuwste zorginnovaties en volg de online editie van de VieDome Klantenweek!”

Programma & sprekers

Maandag 23 november | 10.00 uur

VieDome 2.0 | Innovatieve zorgondersteuning & scenariodenken
Door Frans Stravers, TKH Care Solutions

Met hardware-onafhankelijke smart sensoring verzamelt VieDome data om cliëntgebonden scenario’s te ontwikkelen. Van zorgalarmering naar cliëntgerichte zorgondersteuning. Vooraf stellen we drie belangrijke vragen: Wat wil je weten? Hoe ga je dat meten? En wat ga je ermee doen? De antwoorden maken duidelijk wat er écht nodig is en vormen de basis voor individuele zorg- en processcenario’s.  

Maandag 23 november | 10.30 uur
Live Q&A

Stel uw vragen vooraf of na afloop van de presentatie live aan Frans Stravers.

Dinsdag 24 november | 10.00 uur

VieProCare in de praktijk bij Zorgcentrale Z-plus
Door Paul De Winne, Smart Care Solutions

Met behulp van VieDome helpt de Belgische zorgcentrale Z-plus klanten om de nieuwe uitdagingen in de zorg aan te gaan. Zo integreert Z-plus nieuwe en innovatieve technieken in de zorg en vergroot het de ondersteuningsmogelijkheden voor verschillende doelgroepen. Als eerste organisatie maakt Z-Plus hierbij gebruik van de nieuwe zorgcentrale VieProCare.

Dinsdag 24 november | 10.30 uur
Live Q&A

Stel uw vragen vooraf of na afloop van de presentatie live aan Paul De Winne.

Woensdag 25 november | 10.00 uur

SmartCell: de toekomst van branddetectie
Door Richard Monster, Lobeco Fire & Security

VieDome doet meer dan alleen zorgalarmering. Wij staan voor 24/7 veiligheid voor cliënten en zorgmedewerkers, door ook inbraakbeveiliging, persoonsbeveiliging en brandbeveiliging te bieden. Maak daarom kennis met SmartCell, een volledig nieuw draadloos en gecertificeerd brandbeveiligingsplatform.

Woensdag 25 november | 10.30 uur
Live Q&A

Stel uw vragen vooraf of na afloop van de presentatie live aan Richard Monster.

Donderdag 26 november | 10.00 uur

Nieuwe innovatieve tooling: VieProApp, VieProCare en VieProReport
Door Joyce Heesbeen, VieDome & Frans Stravers, TKH Care Solutions

Bij VieDome staan de ontwikkelingen niet stil. In het verlengde van de transitie van zorgalarmering naar cliëntgerichte zorgondersteuning, is de VieProApp gelanceerd. Ook de nieuwe zorgcentrale VieProCare komt eraan en we laten u kennis maken met VieProReport. Tot slot werpen we een blik op de nabije toekomst van artifical intelligence en planloze zorg.

Donderdag 26 november | 10.30 uur
Live Q&A

Stel uw vragen vooraf of na afloop van de presentatie live aan Joyce Heesbeen en Frans Stravers.