14 • 12 • 2020

Week van de Slimme Zorg – 18 t/m 21 jan. 2021

Van maandag 18 t/m donderdag 21 januari 2021 organiseert VieDome de Week van de Slimme Zorg - online editie. Het thema is ‘Van zorgalarmering naar cliëntgerichte zorgondersteuning’.

Week van de Slimme Zorg – 18 t/m 21 januari 2021

Dit jaar organiseren we geen Dag maar een Week van de Slimme Zorg. Om bekende redenen vindt deze online plaats. Maar de inhoud zal er niet minder om zijn. Ook op afstand hebben we u veel nieuws te vertellen en kunnen we u kennis laten maken met de laatste zorginnovaties.

Data ondersteunt de zorg

De cliënt centraal is wat iedereen roept in de zorg, maar er is nog veel te winnen. Met slimme sensoring en data kunnen echt grote stappen worden gemaakt als gaat om de individuele zorgvraag. Aan de hand van diverse webinars ziet u wat hiervoor nodig is en hoe dit in de praktijk werkt.

Zorg- en processcenario’s

We laten u graag zien hoe de zorg slimmer kan door data en slimme sensoring in te zetten en te werken met zorg- en processcenario’s. Ook kunt u kennis maken met de nieuwe VieProApp, de nieuwe zorgcentrale VieProCare en een gecertificeerd draadloos brandmeldsysteem.

Interactieve Q&A

We zijn heel benieuwd naar uw feedback! Daarom stellen we u in gelegenheid om na elke online presentatie uw vragen aan ons door te geven. Waar mogelijk zullen we ze direct beantwoorden. Heeft u op voorhand al inhoudelijke vragen, laat het ons dan weten tijdens uw aanmelding.Direct inschrijven


Samen naar een
slimme transitie

Hoe kunnen we jou helpen om jouw organisatie te transformeren naar een digitaal sterkere positie.

Naar stappenplan

Download nu
onze whitepaper
over scenariodenken

Download