Sociale-alarmering

VieDome is een open ECO-systeem voor Zorg. Veel ouderen maken gebruik van sociale alarmering om veilig thuis te wonen. Met sociale alarmering heeft men het gevoel dat er altijd iemand in de buurt is als dat nodig is. Sommige ouderen gebruiken een zorgtoestel via internet en anderen die niet over internet beschikken gebruiken een toestel gekoppeld via de telefoonlijn. De meeste analoge en digitale zorgtoestellen (Bosch, Doro, Ascom, Contigi, Tunstall, Care-Tech en anderen) kunnen samen met VieDome gebruikt worden.


Professionals en familie delen de zorg

Binnen VieDome kan men Sociale Alarmering delen met familie en professionele zorg. De alarmen komen binnen op de ViePro Alarm App op een smartphone. Zo kan eerst de familie het alarm ontvangen en via de smartphone communiceren met de oudere. Is er geen mantelzorger beschikbaar dan wordt het alarm doorgezet naar de smartphone van de professionele zorgverlener of naar een zorgcentrale. Op deze manier is er altijd hulp indien nodig.

Zorg op afstand in elke woning binnen 20 minuten
VieDome is een open ECO-systeem voor Zorg, dat gemakkelijk en snel te plaatsten is in elke woning of cliëntenkamer. Onafhankelijk van de aanwezige verbindingen of infrastructuur in de woning. Door het gebruik van draadloze technologie en draadloze verbindingen is een woning of cliëntenkamer binnen 20 minuten zonder aanpassingen te voorzien van de sensoren en technologie die nodig is om het zorgproces te ondersteunen.

Geen investering vooraf nodig
De totale zorg op afstand, personenalarmering en beeldbelfuncties kunnen, indien gewenst, met alarmopvolging als een abonnement geleverd worden. Zonder investering vooraf maken we zo van iedere woning in Nederland een zorgwoning, voorzien van die zorg-op-afstand-oplossingen die de gebruiker nodig heeft om langer zelfstandig te blijven wonen.

 

Meer informatie ontvangen?