Slimme zorgtechnologie van Viedome

De zorg verandert. Daarmee groeit de behoefte aan nieuwe oplossingen, die de individuele zorgvraag centraal stellen. Slimme technologie die efficiënte zorg mogelijk maakt, met méér aandacht, veiligheid en comfort voor de cliënt. VieDome helpt u en maakt de gehandicaptenzorg, ouderenzorg en thuiszorg slimmer. Zonder impact op de efficiency, beheersbaarheid en kosten van uw organisatie.

100% focus op zorg

VieDome is een strategische partner, door 100% focus op de zorg en een sterke visie op de rol van zorgtechnologie. We zijn al tientallen jaren actief in Nederland en daarbuiten, waardoor we precies weten wat er speelt en wat er nodig is. Dat is niet nóg meer hardware, maar juist minder en slimmere hardware. Dat maakt het leven van cliënten prettiger, net als het werk van zorgmedewerkers, mantelzorgers, managers en bestuurders.

VieDome biedt een vernieuwende kijk op zorg. Wij willen de gehandicaptenzorg, ouderenzorg en thuiszorg slimmer maken. Voor ons begint elk zorgscenario daarom met drie belangrijke vragen: Wat wil je weten? Hoe ga je dat meten? En wat ga je ermee doen?

Geïntegreerde totaaloplossing

VieDome is een open zorgtechnologie-platform, dat uitgaat van de individuele zorgvraag van de cliënt. Onze geïntegreerde totaaloplossing bestaat uit hardware, software en services. Daar waar nodig, koppelt VieDome flexibel met meer dan 160 tools en applicaties van externe leveranciers. Een belangrijk voordeel is flexibiliteit; u neemt met VieDome alleen de componenten af die u gebruikt en zolang u ze gebruikt. Verandert de behoefte, dan past VieDome zich hierop aan.

Met de oplossingen van VieDome staat de cliënt écht centraal

De kernwaarden van VieDome

VieDome ondersteunt het zorgproces met slimme technologische oplossingen. Onze technologie sluit nauw aan bij de vraag van de cliënt, zowel in de zorg thuis als in instellingen. VieDome werkt met individuele alarmscenario’s en slimme sensoren. Dit maakt een optimaal op de individuele zorgvraag afgestemde bewaking mogelijk, zonder dat er al te veel technologie nodig is.

Altijd een veilig gevoel

Altijd een veilig gevoel

VieDome geeft cliënten en medewerkers altijd een veilig gevoel en maakt ondersteuning gemakkelijker en efficiënter. Zonder de privacy onnodig te schaden.

De oplossingen van VieDome zorgen voor meer veiligheid, comfort, privacy en betere zorg voor cliënten. VieDome staat bekend om z’n individuele alarmscenario’s en slimme sensoren, om de bewaking optimaal af te stemmen op de individuele zorgvraag. Zonder al te veel technologie.

Lees meer

Altijd verbonden

Altijd verbonden

VieDome biedt maatwerk en gaat altijd uit van de individuele zorgvraag van de cliënt. VieDome innoveert vanuit een mens-model.

De technologie van VieDome verbindt de cliënt met de zorgmedewerker. VieDome sluit naadloos aan bij de zorgvraag van de cliënt en de ondersteuningsbehoefte van de medewerkers. Alleen dan is technologie betrouwbaar en wordt het omarmd. Geen onnodige meldingen dus, die afleiden van de werkelijke vragen. En geen onnodige en ongevraagde bezoeken door loze meldingen.

Lees meer

Altijd hulp nabij

Altijd hulp nabij

Met VieDome is iedereen overal bereikbaar; hulp is altijd nabij. Zeker in de zorg thuis is de basis van langer zelfstandig thuis wonen veiligheid en mobiliteit.

Met mobiele personenalarmering van VieDome is er met één druk op de knop een spreek-luisterverbinding met de mantelzorger of professionele zorgverlener. Ideaal dus voor mensen, die zowel binnen- als buitenshuis behoefte hebben aan veiligheid en zelfredzaamheid. Maar VieDome gaat verder. Als actieve alarmering niet mogelijk is, biedt VieDome passieve alarmering.

Lees meer

Altijd overal toepasbaar

Altijd overal toepasbaar

De oplossingen van VieDome zijn flexibel en breed inzetbaar. En door de combinatie van vaste en mobiele technologie zijn ze vrijwel overal toepasbaar.

Zowel thuis als in een instelling kunnen cliënten en medewerkers optimaal van VieDome gebruik maken. VieDome levert de technologie voor zorg op afstand. De communicatie van het systeem verloopt via internet. De installatie vindt altijd online plaats en kan direct realtime gecontroleerd worden.

Lees meer

Altijd snel geplaatst

Altijd snel geplaatst

VieDome kan snel in elke instelling en woning geplaatst worden. Een standaardwoning of appartement is vaak al binnen 20 minuten te voorzien van zorg op afstand.

Ook intramuraal kan VieDome eenvoudig en snel geplaatst worden voor flexibele en schaalbare ondersteuning aan cliënten. Bij veranderende hulpvragen zijn de diensten en ondersteuning snel en gemakkelijk aan te passen.

Lees meer

Viedome bereikt in Nederland al meer dan…

  • Locaties

    11.314

    Locaties

  • Cliënten

    103.849

    Cliënten

Download nu onze whitepaper over scenariodenken.

Wilt u meer weten over de voordelen en mogelijkheden van scenariodenken voor uw organisatie? Download dan onze whitepaper ‘Scenariodenken van Viedome: van zorgalarmering naar zorgondersteuning’.