Voor persoonsbeveiliging heeft VieDome een oplossing geïntegreerd voor binnen- en buitenshuis. Bij een alarm van een medewerker ontvangen de vooraf ingestelde andere medewerkers een melding en zien zij van het wie het alarm afkomt en waar deze persoon zich bevindt. Buitenshuis wordt deze locatie bepaald met de gps-locatie van de smartphone, binnenshuis gebruiken we Bluetooth-bakens.

Meerdere alarmeringsmogelijkheden

VieDome biedt diverse alarmeringsmogelijkheden voor medewerkers, waaronder een knop op de smartphone (aan/uit-knop, knop in koptelefoonuitgang), een losse alarmknop (gekoppeld aan de smartphone) gedragen aan de riem of om de pols en een smartbadge om onder de kleding te dragen. Combinaties van deze opties zijn ook mogelijk.

Sluitend 24-uurssysteem

Bij een alarm worden de vooraf ingestelde alarmontvangers opgeroepen. Meldingen kunnen ook via de zorgcentrale afgehandeld worden. Op deze wijze kan een sluitend 24-uurssysteem worden gerealiseerd. Het systeem werkt op basis van Android en iOS. Indien gewenst kan VieDome hiervoor robuuste smartphones leveren. Om het systeem voor persoonsbeveiliging goed te laten functioneren, is het noodzakelijk dat de smartphones altijd verbonden zijn met internet, via WiFi of 3G/4G.

Gebruik alleen wat u nodig heeft

Geen cliënt is hetzelfde en er zijn talloze scenario’s in de thuiszorg. Het is dan ook niet logisch om te kiezen voor gebouw-gebonden zorgdomotica. VieDome gaat altijd uit van de zorgvraag van de cliënt. De ene keer zijn er halszenders, bewegingsmelders of bedmatten nodig. En voor de volgende cliënt zijn akoestische bewaking, een communicatieplatform en beeldbellen juist betere opties.

Om altijd optimale veiligheid, comfort en efficiency te realiseren, gaat VieDome uit van persoonsgebonden oplossingen. Verandert het scenario door een veranderende zorgvraag, dan verandert u via onze app de instellingen van de componenten. Zo krijgen ze een nieuwe functie. En als het nodig is, ruilen we ze om. U gebruikt en betaalt alleen wat u nodig heeft en zolang u het gebruikt. Dat is wel zo efficiënt.

Open zorgtechnologie-platform

Flexibel te koppelen met ruim 160 koppelingen, functies en applicaties

VieDome is een open zorgtechnologie-platform, waarbij de individuele zorgvraag van de cliënt centraal staat. Meer dan 160 tools en applicaties van meer dan 75 externe leveranciers laten zich waar nodig flexibel koppelen met VieDome. U zit met VieDome dan ook nergens aan vast; componenten van andere leveranciers kunt u in de meeste gevallen gewoon blijven gebruiken. Daarmee behouden eerdere investeringen hun waarde of worden juist waardevoller, door ze in een VieDome-omgeving te gebruiken. Lees meer over VieDome