Ouderenzorg | 27 • 08 • 2019

VieDome hosting, een open ecosysteem voor zorg als een service

De VieProApp voldoet aan alle regels van de nieuwe GDPR (AVG) regels

Ouderenzorg met Viedome

De VieProApp voor het ontvangen van meldingen en het op afstand mobiel communiceren met de cliënt werkt overal waar GSM ontvangst is. Dus zowel binnen in een gebouw als daarbuiten. De VieProApp voldoet aan alle regels van de nieuwe GDPR (AVG) regels. Er worden geen gegevens op de smartphone opgeslagen. De hosting van de App vindt plaats vanuit het eigen datacenter van VieDome. Alle gegevens blijven in Nederland en zijn beschermd volgens de nieuwste richtlijnen die gelden voor zorgtoepassingen en gegevensbeveiliging.
Steeds meer organisaties maken gebruik van de hosted oplossingen van VieDome. Het gemak van technologie als een service waarbij men alleen betaalt voor de diensten die men afneemt, doet steeds meer zorgorganisaties besluiten om het nieuwe concept van VieDome toe te passen.

Virtuele concept van VieDome

In dit virtuele concept van VieDome investeert een zorgorganisatie niet meer in de technologie maar in de dienstverlening op maat. VieDome zorgt voor de hardware, software en de verbindingen die voor de zorgorganisatie nodig zijn om haar diensten te leveren aan haar eindgebruikers. Op basis van de verbruikte dienstverlening wordt betaald.

Om deze moderne manier van technologische ondersteuning van het zorgproces mogelijk te maken, binnen alle kaders die de verschillende wetgevingen hier aan stellen, heeft VieDome haar eigen twin datacenter van waaruit diensten geleverd worden en waar gegevens van de gebruikers opgeslagen worden. Veilig, redundant, betrouwbaar, in eigen beheer en in Nederland. Optimaal geregeld dus.