GPS-tracking

GPS-tracking nu beschikbaar in open ECO-systeem van VieDome. We kunnen nu de systemen van Wuzzi, Mobile Track, True Kare, Zintouch en anderen transparant koppelen aan VieDome.

VieDome is een open ECO-systeem voor zorg. Een ECO-systeem is een open/transparant digitaal netwerk waaraan allerlei devices en systemen van verschillende aanbieders makkelijk kunnen worden gekoppeld. Een van de onderdelen van VieDome is de zorgcentrale. Hier worden alle signalen van de diverse systemen en personen gemonitord. Indien nodig wordt er direct actie ondernomen. Deze Viedome zorgcentrale is zowel geschikt voor personenalarmering als allerlei vormen van zorg op afstand.

Nieuwe mogelijkheden: De afgelopen maanden is hard gewerkt aan diverse nieuwe koppelingen op het VieDome platform. Zo kunnen ook de GPS-tracking systemen van Wuzzi, Mobile Track, True Kare, Zintouch en andere aanbieders volledig transparant gekoppeld worden. De zorgcentrale van vieDome handelt deze alarmen af. Hierdoor kunnen gebruikers ook alle andere reeds beschikbare functionaliteiten voor zorg op afstand van VieDome gebruiken.

 

Meer informatie ontvangen?