Veelgestelde vragen

Hoe werkt personenalarmering van VieDome?

Voor cliënten die langer zelfstandig thuis willen blijven wonen, kan personenalarmering een goede optie zijn. Met personenalarmering van VieDome is hulp altijd dichtbij. Met één druk op de knop kan contact gelegd worden met de zorg- of alarmcentrale of met een mantelzorger. Dit is niet alleen heel efficiënt, maar verhoogt ook het gevoel van veiligheid.

Lees meer

Hoe gebruikt VieDome zorgtechnologie?

VieDome zet zorgtechnologie in om het werk van zorgmedewerkers efficiënter en effectiever te maken. Zowel in de gehandicaptenzorg en intramurale ouderenzorg als in de thuiszorg bewijst onze zorgtechnologie z’n waarde. Niet alleen voor de zorgmedewerkers, maar ook voor cliënten. En als de zorgbehoefte verandert, dan past de zorgtechnologie van VieDome zich hier eenvoudig op aan.

Lees meer

Kun je met VieDome ook eHealth faciliteren?

Dat is zeker mogelijk. Sterker nog; wie VieDome zegt, zegt automatisch eHealth. VieDome biedt de ouderenzorg, gehandicaptenzorg en thuiszorg een open zorgtechnologie-platform, dat uitgaat van de individuele zorgvraag van de cliënt. Daarbij laat VieDome zich koppelen aan meer dan 160 eHealth tools en applicaties van externe leveranciers.

Lees meer